DisclaimerDe op de site getoonde informatie wordt door AutoTex met aandacht samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven terzake van de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang wordt geboden.

AutoTex aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van AutoTex.
  AutoTex behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of al geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers, andere derden of het copyrightbeleid van AutoTex.

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites. Voor meer informatie en/of vragen over met betrekking tot het disclaimerbeleid kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.
Prijs- en typefouten voorbehouden. 
 
Autotex is dé specialist in jong gebruikte exclusieve occasions
van topmerken en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid!
 
 
   
 
 
BEZICHTIGING
Alleen op afspraak
TELEFOON
0525 - 65 34 34
MOBIEL
06 - 25 07 55 58
E-MAIL
info@autotex.nl
Disclaimer